Ara llegint
Endesa subministra electricitat 100% renovable a 47 ajuntaments de la FELIB adherits a la seva central de compres

Endesa subministra electricitat 100% renovable a 47 ajuntaments de la FELIB adherits a la seva central de compres

El president de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB), Antoni Salas Roca, i el director general d’Endesa a Balears, Martí Ribas, han signat el conveni, que materialitza el resultat del concurs que Endesa ha guanyat per al contracte de subministrament d’energia elèctrica d’origen 100% renovable a les entitats locals de les Illes Balears.

Endesa subministra energia elèctrica d’origen 100% renovable a les Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB) després d’haver guanyat el procediment de subhasta electrònic celebrat el passat 28 de març de 2019.

Els ajuntaments adherits a la central de compres de la FELIB, poden adherir-se a aquest contracte per a obtenir el servei de la compra d’energia amb la millor oferta. A hores d’ara ja hi ha 47 ajuntaments que han sol·licitat pertànyer a la central de compres de la Federació.

Aquest contracte és la renovació del contracte que es va signar el mes de maig del 2019, però amb uns preus resultat de la subhasta del passat 4 de novembre en la qual, novament, Endesa va ser l’adjudicatària de tots els lots.

El contracte tendrà una durada d’un any i representa un estalvi d’entre un 20% i un 30% en el terme d’energia per als ajuntaments.

Martí Ribas ha destacat que la renovació del contracte permet aconseguir l’oferta més competitiva per als ajuntaments de les Illes Balears, amb l’avantatge que, a més a més, disposaran d’energia d’origen 100% renovable”. D’aquesta manera, Martí Ribas destaca el compromís d’Endesa amb la societat i les institucions de les Illes Balears.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt