Ara llegint
Es Migjorn Gran signa un conveni amb Afers Socials per dotar el municipi d’un geriàtric de 32 places

Es Migjorn Gran signa un conveni amb Afers Socials per dotar el municipi d’un geriàtric de 32 places

L’alcaldessa des Migjorn Gran, Antònia Camps, i la consellera d’Afers Socials del Govern de les Illes Balears, Fina Santiago, han acordat la signatura d’un conveni per a la construcció d’un geriàtric al municipi, que constarà de 32 places, distribuïdes en 14 habitacions dobles i quatre individuals.

En el transcurs d’una reunió per videoconferència s’ha donat l’impuls definitiu a aquest projecte, que des del del primer dia que va prendre possessió, ha gestionat l’equip de govern municipal encapçalat per l’alcaldessa Antònia Camps.

La consellera Santiago ha anunciat que es despaçarà a Es Migjorn per a signar el conveni.

En el primer ple celebrat per l’actual equip de govern, el 26 de juny de 2019, ja es va aprovar la modificació de les Normes Subsidiàries per als terrenys situats devora les cases de Binicodrell de Darrera, on s’ubicarà el Geriàtric.

L’alcaldessa ha explicat que “Es Migjorn Gran no disposa avui de centre geriàtric i, per tant, al no poder oferir aquest servei en el seu municipi, les persones majors que necessiten atenció i assistència geriàtrica residencial es veuen obligades a desplaçar-se a un altre municipi de Menorca, un fet que dificulta la seva relació amb la família i les persones del seu entorn”.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt