Ara llegint
Joan Miquel Maura Antich guanya la beca ENOVAM de gestió i optimització energètica de la UIB

Joan Miquel Maura Antich guanya la beca ENOVAM de gestió i optimització energètica de la UIB

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i l’empresa ENOVAM, «Tu Partner Energético», han lliurat la beca de gestió i optimització energètica (beca ENOVAM) a Joan Miquel Maura Antich. La beca cobreix el cost complet de la matrícula del Màster Universitari en Enginyeria Industrial de la Universitat de les Illes Balears (UIB) durant els cursos acadèmics 2020-21 i 2021-22. Joan Miquel Maura Antich també s’incorporarà al departament tècnic d’ENOVAM per fer-hi pràctiques durant el període de la beca, mitjançat un conveni de cooperació educativa.

Aquesta és la tercera edició de la BECA ENOVAM, beca pionera que es va crear amb la finalitat de contribuir a l’excel·lència en la formació de joves universitaris, dotar- los d’un alt grau de qualificació, apostar pel seu talent, i enfocar la seva carrera professional envers el sector energètic.

Han presidit l’acte de lliurament el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears; el doctor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals de la Universitat de les Illes Balears, i el senyor Lluís Vegas, director gerent de la Fundació Universitat-Empresa. Per part d’ENOVAM, hi han assistit els cofundadors de l’empresa, el senyor Carlos Vidal i el senyor Magí Prats.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt