Ara llegint
Més de mil persones visiten l’exposició de senyals marítims del Far de Portopí durant 2020

Més de mil persones visiten l’exposició de senyals marítims del Far de Portopí durant 2020

Un total de 1.030 persones varen passar al llarg de l’any 2020 per l’exposició de senyals marítims del Far de Portopí. Tot i la situació d’alerta sanitària, que ha obligat a mantenir tancat el far durant quatre mesos (de març a juliol), s’ha arribat a un nombre important de visites al far i a l’exposició, segons han destacat des de Ports de Balears.

El Far de Portopí és un dels fars en funcionament més antics de món i el segon més antic d’Espanya, per darrere de la Torre d’Hèrcules a la Corunya i el tercer del món després del Far Llanterna de Gènova.

El far de Portopí es troba en una àrea d’accés restringit, de manera que la visita requereix reserva. Una altra manera d’acostar-se al contingut d’aquesta visita és a través del web farsdebalears.com. Gràcies a aquest espai virtual, es poden recórrer totes les sales que componen l’Exposició de Senyals Marítims del far de Portopí i pujar fins a la llanterna, on es troba l’única òptica de reverbers, amb miralls en lloc de lents, de totes les que funcionen actualment en els fars espanyols.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt