Ara llegint
Amadip Esment, premi Tramuntana XXI a la innovació alimentària amb oliva de la Serra

Amadip Esment, premi Tramuntana XXI a la innovació alimentària amb oliva de la Serra

En el marc de la Setmana Gastronòmica organitzada per Tramuntana XXI, ahir dimecres es lliurar els premis del concurs “Innovació alimentària amb l’oliva de la Serra de Tramuntana”.

El primer premi va ser per a Amadip Esment amb la seva recepta “Galetes amb olives i taronja de Sóller” i “Codonyat de poma i olives negres”, guardonats amb un lot de productes de la Serra amb un valor de 300 euros.

El segon va ser per a Mater Misericordiae Palma amb la seva recepta “Paté d’olives i bolets escabetxats de la Serra de Tramuntana”, guardonats amb un lot de productes de la Serra amb un valor de 150 euros.

I el tercer va recaure en l’Institut d’Educació Secundària Calvia amb la seva recepta “Saltejat de bolets i oliva negra de la Serra de Tramuntana amb vinagreta dolça de clementina de Sóller i oli d’oliva verge extra de Sóller”, guardonats amb un lot de productes de la Serra amb un valor de 150 euros.

L’acte de lliurament de premis va tenir lloc la Cooperativa Agrícola de Sóller, que varen cedir els productes per a l’elaboració de les receptes.

El jurat estava format per Miquel Gual, president de la Cooperativa Agrícola de Sóller, Maria Solivellas, xef de Ca na Toneta i Joe Holles, president de Tramutana XXI.

Tramuntana XXI han organitzat la primera edició de la Setmana Gastronòmica de la Serra de Tramuntana, que es prolonga fins el proper diumenge, una oportunitat de posar en valor la cultura popular vinculada a la producció i consum alimentari de productes locals, a través de la gastronomia i reflexionar sobre com aquesta ha contribuït a modelar el paisatge cultural de la Serra de Tramuntana.

#Foravilaverd

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt