Ara llegint
Massa accidents amb conductors drogats o beguts.

Massa accidents amb conductors drogats o beguts.

Des de fa ja massa temps es va repetint la malurada notícia dels accidents amb morts a les carreteres o a les ciutats. És una pena molt gran perquè això no hauria de passar. Molt més gran ho és encara, quan a quasi tots els accidents hi ha implicades persones que s’han excedit amb la ingesta d’alcohol o drogues segons esmenten els mitjans de comunicació.

Jo em demano quan serà que la gent posarà un poc de seny i si no ho fan per ells, que ho facin pels altres que no en tenen cap culpa. Si has begut o t’has drogat, no pots conduir. Ens ho repeteixen i avisen cada cinc minuts. Tothom pot tenir un accident per mala sort. Això ja ho sabem. El que ja passa tots els límits és beure, drogar-se i conduir. Això no és mala sort, això és no tenir seny ni vergonya.

Aquests dies, per desgràcia, ha estat quasi un per dia. Ja no parlo dels que hem sabut que sota els mateixos efectes d’alcohol i drogues han protagonitzat  fuites amb les consegüents persecucions de la policia posant també en risc de perill extrem a la gent que circula per part o banda. Basta ja i tolerància zero! La teva llibertat comença allà on acaba la meva.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt