Ara llegint
Nous nomenaments a l’estructura de l’Església de Mallorca

Nous nomenaments a l’estructura de l’Església de Mallorca

Els Bisbe de Mallorca, Mossèn Sebastià Taltavull, ha fet tota una sèrie de nomenaments eclesiàstics com ja és habitual. Taltavull va rodant de manera constant els càrrecs a les distintes parròquies i d’altres estaments dependents de l’Església de Mallorca, amb la intenció d’aprofitar millor els recursos humans de què disposa. Tant és així que ja és molt normal veure com, de fa temps, molts dels preveres tenen a càrrec seu distintes parròquies, fins i tot de distintes poblacions.

Els nomenaments signats aquesta setmana han estat els següents:

Mn. Guillem Feliu Ramis

Rector de les parròquies de Ntra. Sra. de la Salut, de Maria de la Salut, i de Ntra. Sra. de Loreto, de Lloret de Vistalegre, seguint en el càrrec de rector de les parròquies de Santa Maria, de Sineu, i de Sant Feliu, de Llubí.

P. Guillem Feliu Martorell, FMVD

Vicari parroquial de les parròquies de Ntra. Sra. de la Salut, de Maria de la Salut, de Ntra. Sra. de Loreto, de Lloret de Vistalegre, de Santa Maria, de Sineu i de Sant Feliu, de Llubí.

Mn. Jaume A. Estela Cortés

Rector de la parròquia de Sant Alonso Rodríguez, de Palma.

Mn. José Roca Ramos

Vicari parroquial de les parròquies de Sant Sebastià i del Beat Ramon Llull, de Palma.

Mn. Ricardo Mejía Fernández

Vicari parroquial de les parròquies de Ntra. Sra. de Lluc, de Verge de Lluc; Crist Rei, del Viver; Ntra. Sra. Del Roser, de Son Cladera, i de Sant Alonso Rodríguez, del Pont d’Inca.

Mn. Joan Carles Thomàs Sedano

Diaca al servei de les parròquies de Ntra. Sra. de Lluc, de Verge de Lluc; Crist Rei, del Viver; Ntra. Sra. Del Roser, de Son Cladera, i de Sant Alonso Rodríguez, del Pont d’Inca.

Mn. Andreu Carrió Català

Diaca al servei de les parròquies de Sant Marçal, de Sa Cabana; de Ntra. Sra. del Carme, de Pòrtol, i de Sant Llàtzer, del Pla de na Tesa.

Mn. Vicenç Miró Morey

Capellà de l’hospital Quironsalud Palmaplanas

Mn. Antoni Dols Salas

Censor Teòleg del Bisbat

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt