Ara llegint
Nova campanya a Sóller contra els excrements de ca a la via pública amb la implicació dels escolars

Nova campanya a Sóller contra els excrements de ca a la via pública amb la implicació dels escolars

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sóller, Joan Ruiz, ha presentat avui dematí a les Cases de la Vila la nova campanya Sóller + net que pretén implicar tota la població, i molt especialment els propietaris de cans, per mantenir la via pública neta d’excrements.

Ruiz considera que Sóller es troba en una situació d’estancament pel que fa a la millora de la conscienciació per part dels propietaris de cans i que la campanya que ha dissenyat pot contribuir a capgirar la situació.

Sóller + net es difondrà entre la població mitjançant les xarxes socials i té la intenció d’arribar als centres escolars del municipi. De fet, el Policia Tutor convidarà els alumnes a elaborar dibuixos que representin accions de conscienciació per aconseguir uns carrers més nets. Les creacions dels alumnes es podran mostrar a l’exterior dels centres educatius, a les xarxes socials o al comerç local.

Ruiz ha anunciat que, amb posterioritat a la campanya, la Policia Local realitzarà una campanya per sancionar possibles defecacions d’animals a la via pública o actituds incorrectes com dur les mascotes sense fermar.

@Foravila_IB
#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt