Ara llegint
Només Palma registra més de 10 contagis de covid durant la darrera setmana

Només Palma registra més de 10 contagis de covid durant la darrera setmana

Durant els darrers set dies 22 municipis de Mallorca, cinc d’Eivissa i un de Menorca han registrat nous contagis de covid-19, però els altres 38 no han manifestat ni un sol cas. És així que el nombre de casos actius actualment en el conjunt de les Illes Balears és de 910, amb 61 persones hospitalitzades i altres 31 a la UCI. El nombre de morts ocasionades per la pandèmia és actualment de 737.

Palma és la ciutat que registra un major nombre de positius durant els darrers 7 dies, amb 114 casos. Li segueixen de molt lluny Calvia, amb 10, i Eivissa, amb 8. Han registrat sis positius durant la darrera setmana Felanitx, Llucmajor, Manacor i Sant Antoni de Pormany.

Sant Josep de Sa Talaia n’ha tengut 5 i Maó 4, que són els únics en el conjunt de l’illa de Menorca. Quatre positius també han registrat Santanyí, Selva i Son Servera, seguits per Campos, Muro i Ses Salines amb 3.

Han registrat 2 casos durant la darrera setmana Esporles, Pollença, Sant Llorenç i Sencelles, mentre que tan sols han registrat un positiu Andratx, Consell, Lloseta, Santa Maria, Santanyí, Sant Joan de Labritja, Sineu i Sóller.

Les residències es continuen mantenint sense cap positiu, ara tampoc entre els seus sanitaris. Així i tot 18 sanitaris d’altres àmbits es mantenen actualment com a positius en covid-19.

Segons el darrer informe emès avui mateix pel Servei de Salut del Govern Balear, el nombre de dosis de vacuna aplicades fins ara és de 110.780. Un total de 31.694 persones ja es troben totalment immunitzades, en haver rebut les dues dosis.

@Foravila_IB
#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt