Ara llegint
Les murades de Sant Salvador d’Artà són definitivament de titularitat municipal

Les murades de Sant Salvador d’Artà són definitivament de titularitat municipal

Les murades i els patits interiors del recinte de Sant Salvador d’Artà són definitivament de titularitat municipal després d’un llarg litigi.

L’Ajuntament d’Artà ha rebut la notificació de la resolució del Tribunal Suprem respecte al recurs interposat per la Parròquia de la Transfiguració del Senyor d’Artà contra la Sentència de l’Audiència de Palma, de juny de 2018, que va declarar la titularitat municipal de les murades i patis interiors del recinte de Sant Salvador. 

El Suprem ha desestimat el recurs de la Parròquia, declara la fermesa de la sentència de l’Audiència de Palma i condemna la part recurrent al pagament de les costes del procés. Aquesta resolució no admet recurs possible. 

L’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Artà ha rebut la notícia amb satisfacció ja que considera que estava suficientment provat, des del punt de vista documental, que les murades i els patis de Sant Salvador pertanyen al poble d’Artà.

L’església s’havia immatriculat aquest bé immoble el mes de març de 2015 i poc després va començar el llarg procés judicial que ara ha acabat. La primera sentència de 2018 va ser recorreguda per part de la parròquia.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt