Ara llegint
Bunyola adverteix d’una nova estratègia de robatori

Bunyola adverteix d’una nova estratègia de robatori

L’Ajuntament de Bunyola va advertir ahir d’una nova estratègia de robatori que s’ha detectat en el municipi i ha posat en alerta la població.

Des del consistori s’ha detectat la presència de diverses dones vestides d’infermera que visiten cases amb la intenció de robar. Aquests delinqüents diuen que hi acudeixen a fer un seguiment mèdic. Expliquen des de l’Ajuntament que actuen en parella i que “una pren la tensió mentre l’altra demana anar al bany, aprofitant aquest moment per cometre el robatori”.

Des de l’Ajuntament han constatat queni des de la Unitat Bàsica de Salut ni des dels Serveis Socials s’ha enviat ningú a realitzar visites domiciliàries sense previ avís, per la qual cosa demanen als bunyolins que siguin prudents i que no obrin la porta a ningú que s’hi presenti amb aquest perfil. L’avís es fa més necessari en persones d’edat avançata i sobretot si viuen soles.

A més de tot això, l’Ajuntament anima a trucar a la Policia Local per verificar la identitat si algú es presenta amb l’exigència d’entrar en el domicili, i aconsellen “prevenir abans que curar”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt