Ara llegint
Turisme Petit, la plataforma d’excursionisme familiar, ara també a paper

Turisme Petit, la plataforma d’excursionisme familiar, ara també a paper

El bloc especialitzat en turisme familiar per Mallorca www.turismepetit.com dóna el salt a el paper de la mà d’Òrbita Editorial. La guia sobre turisme familiar per Mallorca més completa realitzada fins a la data.

Més de 200 pàgines a tot color amb informació detallada de tot el que podem fer a Mallorca amb nens: 20 excursions, les millors platges per gaudir en família, llocs d’interès o parcs temàtics, entre d’altres.

A més s’inclouen rutes gastronòmiques, les festes més importants, mercats, un directori complet de refugis, albergs i zones d’acampada; i un llistat de recursos línia per a famílies per ampliar més la informació.

A la fi de la guia també hi ha espai per prendre notes i una sèrie de dibuixos per a pintar la mascota “Petit”, perquè sigui un element viu durant les sortides familiars i permeti interactuar i entretenir els nens.

Finalment, el llibre inclou un mapa amb el Top Ten de les excursions més consultades pels seguidors de la web durant els darrers 10 anys. Durant aquest període s’han realitzat més de 4.500.000 consultes, demostrant la importància que té aquest nínxol per al turisme.

Tot en un format fàcil de portar per poder usar-la en qualsevol moment i lloc encara que no hi ha cobertura.

Sobre l’autor

Tots els continguts i fotografies han estat realitzats per Tomeu Fiol Obrador, expert en Internet i comunicació en línia, i coautor, amb la seva germana Verònica, de dos llibres sobre els cinemes de Mallorca, tots dos editats per Òrbita Editorial: “Els cinemes de Palma” i “Rafael Ruiz, l’home que pintava pel·licules”.

Tomeu Fiol ha realitzat articles sobre turisme familiar a Mallorca i altres destinacions per grans marques com Disneyland París, Visit Britain, Trivago, Baleària o Destinia; ha publicat articles en diferents mitjans online i offline i col·laborat en diversos programes de ràdio parlant sobre turisme familiar.

Actualment treballa en el sector turístic com CMO a l’empresa Hotelinking. Durant la pandèmia, amb la seva dona, infermera de professió, han creat l’App ChoronoMask per fomentar l’ús de la mascareta entre la població en general.

Sobre Turisme Petit Turisme Petit (www.turismepetit.com) neix el 2011 com un portal en línia informatiu especialitzat en turisme familiar a Mallorca. Des de la seva creació, la pàgina web ha estat visitada per més de 1,5 milions d’usuaris. A més compta amb més de 30.000 seguidors en xarxes socials, que cada setmana busquen plans per fer en família.

Turisme Petit s’ha convertit en un portal de referència per a moltes famílies. Ara dóna el salt a el paper i, sent fidel al seu estil, ofereix de forma amena i detallada una guia útil per a visitar Mallorca amb nens.

Aquesta guia vol ajudar a fomentar el turisme familiar a Mallorca en qualsevol època de l’any, aportant informació de qualitat i rellevant.

Tomeu Fiol, és l’ànima de Turisme Petit i autor de la publicació.

Presentació oficial de la guia

Per presentar la guia està previst realitzar un esdeveniment el proper dissabte 17 d’abril als Jardins de la Misericòrdia de Palma. Com l’aforament és limitat per temes COVID està previst realitzar al menys dues presentacions, una a les 10 i altres a les 11,30 hores. L’entrada es farà per ordre d’arribada fins a completar aforament.

Allà es podrà adquirir el llibre a un preu especial, encara que també pot comprar-se en les llibreries de Mallorca i, per descomptat, en els estands de el proper dia de Sant Jordi, on també està prevista la signatura d’exemplars.

A més, per a l’ocasió hem creat un CONTACONTES molt especial on us comptarem les llegendes de Mallorca més divertides de la mà de “A Petit”. El guió i muntatge ha estat elaborat per Verónica Fiol. Per als assistents més petits també hi haurà alguns obsequis oferts pels patrocinadors de l’esdeveniment.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt