Ara llegint
“Ni 1 foc al bosc!”, els infants demanen precaució per evitar la destrucció

“Ni 1 foc al bosc!”, els infants demanen precaució per evitar la destrucció

La Conselleria de Medi Ambient ha donat a conèixer els guanyadors i finalistes del concurs anual “Ni 1 foc al bosc!”, que contribuieix a sensibilitzar la població per tenir més prudència envers la massa forestal.

Els alumnes del CEIP Es Putxet de Selva, l’IES Xarc de Santa Eulària del Riu i el CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç des Cardassar, han estat els tres guanyadors del concurs.

D’altra banda hi ha ha hagut deu finalistes: CEIP Sa Bodega d’Eivissa, CEIP Es Vedra de Sant Agustí des Vedrà, CEIP sa Blancadona d’Eivissa, CEIP s’Alzinar de Capdepera, CEIP Mestre Guillem Galmés, CP na Caragol d’Artà, C.P. Na Penyal de Son Servera, IES Josep Miquel Guàrdia d’Alaior, IES Bendinat de Calvià i CEIP Binissalem. Amb ells s’hi han fet postals que inclouen el calendari d’ús del foc.

Més de 400 alumnes han enviat dibuixos en aquesta catorzena edició a Mallorca, vuitena edició a Eivissa i primera a Menorca

El jurat, format per tècnics en prevenció i extinció d’incendis forestals, ha tingut molta dificultat per votar i decidir quins eren els dibuixos finalistes i guanyadors, segons han explicat des de la Conselleria. Les obres d’art il·lustren els cartells que la Conselleria edita per conscienciar sobre la necessitat de prevenir els incendis, sobretot a l’estiu.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt