Ara llegint
Palma també té fora vila

Palma també té fora vila

Bartomeu Carrió i Joan Carles Palos són els autors del volum primer de l’obra “Els camins de Palma”, editat per Lleonard Muntaner, una guia d’itineraris –la primera- que convida a gaudir del paisatge natural i també del natural que hi ha més enllà de la Via de Cintura.

Els autors assenyalen que, més que un recull d’itineraris per la zona periurbana del municipi de Palma, es tracta sobretot de la reivindicació d’espais desconeguts, desapercebuts d’una ciutat molt poblada, que mereixen ser reivindicats.

Al·leguen que “hi ha una Palma completament distinta de la que estam acostumats a parlar, escriure o visualitzar per Instagram, en postals o estampes de tot color i format, una Palma que atresora històries, llegendes i essències que no són tan sols les d’una ciutat oberta cap a la mar i cosmopolita, sinó d’una extensa superfície que s’estén cap a l’interior, d’on sobresurten turons i muntanyes per damunt prats i planes immenses”.

Aquesta fora vila de Palma compta amb explotacions agrícoles, camins, garrigues, costa, paisatge, natura i patrimoni que Carrió i Palos posen ara al descobert.

#Foravilaverd

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt