Ara llegint
Sóller, de ple dins la Fira de la Taronja

Sóller, de ple dins la Fira de la Taronja

Quinze restaurants del municipi de Sóller ofereixen des del passat cap de setmana i fins al 19 de juliol un menú especial en el marc d’una nova edició de la XVI Fira i Jornades de la Taronja.

Les jornades estaven inicialment programades pel passat mes de març, però es varen haver de suspendre amb motiu de l’esclat de la crisi sanitària per coronavirus i la declaració d’estat d’alarma. Ara l’Ajuntament de Sóller les ha reactivat amb la intenció d’ajudar al sector de la restauració, que està passant uns moments difícils, segons ha assegurat el regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló, que ha elaborat un pla per atraure públic més mallorquí al municipi.

Quinze restaurants repartits per la geografia de Sóller i el seu Port ofereixen menús degustació a un preu de 23 euros amb la presència dels cítrics com a elements protagonistes.

La mostra gastronòmica es complenta amb un concurs en el qual els ciutadans hauran d’endevinar el número de taronges que estan dipositades dins un cub metàl·lic situat a l’atri de les Cases de la Vila d’aquest municipi. 

La iniciativa té el suport de l’Ajuntament i del clúster empresarial Sóller Bon Dia, organisme que encapçala Llucia Pizà.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt