Ara llegint
La pacificació del trànsit

La pacificació del trànsit

Estic cansat que els exaltats de torn em xiulin, que em passin a velocitat frenètica contaminant i posant en perill la meva vida. Estic cansat de sentir insults, estic cansat d’haver de suportar conductors temeraris.

Sí, estimats lectors, pago, com alguns de vosaltres, tots els meus impostos i teòricament tinc els mateixos drets per emprar, amb la meva veterana bicicleta, les carreteres i els carrers de la meva estimada ciutat.

Comença a ser hora que la Policia Local, la Guàrdia Civil i la Policia de Trànsit s’involucrin un poc més en salvaguardar els drets i les vides dels soferts ciclistes. Comença a ser hora que dediquin més esforços en potenciar una millor mobilitat dins les ciutats i localitats illenques, amb mesures que ajudin a pacificar el trànsit i donar un major protagonisme als vianants i usuaris de la bicicleta, amb la implantació de més zones 30, objectiu essencial en l’estratègia de la reducció de la sinistralitat.

La pacificació del trànsit és la millor manera d’impulsar una mobilitat segura i sostenible als nuclis urbans, a més de la solució més bona per reduir els morts i ferits per accidents.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt