Ara llegint
L’Editorial vol agrair el tsunami de suport rebut

L’Editorial vol agrair el tsunami de suport rebut

Com a director de l’Editorial Alpina, Martí Nadal, i Jaume Tort com a representant a Balears, us volem agrair profundament el vostre suport. Fa poc més d’una setmana que vàrem rebre una trucada intimidatòria que se’ns comunicava que se’ns havia obert una acta. Una notícia que ens va enfonsar.

No ens ho podíem creure i vàrem passar un dels pitjors caps de setmana que recordem. Coincidia amb una època de patiment pel futur de l’Editorial, molt afectada per la pandèmia. Tampoc ens creiem mereixedors d’un càstig així, després de setze anys bolcats en fer mapes per millorar el coneixement del territori  i amb la vocació de contribuir al respecte al medi natural. A la resta de l’Estat espanyol, la col·laboració amb les Administracions ha estat sempre exemplar.

Fa menys d’una setmana que la situació va començar  a donar un tomb i l’onada (gairebé tsunami!) de solidaritat, ens ha omplert de satisfacció. I ara tenim l’obligació d’ajudar-vos a aconseguir uns objectius que s’aniran perfilant amb la participació de tothom i intentar millorar la relació dels col·lectius muntanyencs amb l’Administració. Ho farem tots junts i sense mirar enrere: hem de convertir la ràbia en energia positiva i les crítiques en propostes de futur. HA COMENÇAT LA REVOLUCIÓ DELS MAPES!- TOTS ESTIMAM LA SERRA!

Martí Nadal i Jaume Tort

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt