Ara llegint
Legislar per legislar i embullar la troca

Legislar per legislar i embullar la troca

Vivim un temps en el qual sembla que legislar està de moda. El govern i governants  sols fan que legislar i legislar i molt sovint sense cap necessitat. Quasi sempre. Vist a peu de carrer, hom diríem que ho fan per cercar problemes allà on no ni hi ha. Mentre el ciutadà cerca la complicada legislació, no pensa, i potser això és el que cerquen. Pot ser… Pot ser bé.

Sembla que la professió de polític és avorrida i per fer alguna cosa, legislen. Aquest excés de legislació, com he dit absurda, sols fa que embullar la troca i perjudicar els ciutadans d’una manera o de l’altra. Proposo que per comtes de legislar es posi sentit comú. Ja sé que és complicat, però amb una miqueta d’esforç… Un poquet només.

En moltes ocasions, amb les coses que legislen i que sembla que són el pern del món, sols bastaria invertir una mica en educació i en educar a la gent i a llurs familiars directes i indirectes.  Tenim uns dels països del món que tenen més legislació que no serveix per res, però no em negaran que també som un dels que més embullat ho tenim.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt