Ara llegint
Manca de transport públic durant les festes de Nadal i Cap d’Any

Manca de transport públic durant les festes de Nadal i Cap d’Any

Ferrocarril de Mallorca

L’ Associació d’Usuàries i Usuaris del Tren, volem expressar el nostre profund malestar i decepció, per la manca de planificació de transport públic nocturn dels dies 24, 25, 31 de desembre i 1 de gener, que portarà terme enguany la Conselleria de Mobilitat del Govern de les Illes Balears.

Denunciem:

  • Les matinades del 24 i 31 de Desembre no hi haurà serveis especials nocturns de trens, ni tampoc d’autobusos interurbans del TIB.
  • L’oferta diürna de trens dels dies 24, 25, 31 de desembre i 1 de gener, és raquítica i veiem amb incredulitat com el primer tren que surt de Palma cap a Sa Pobla ho fa a les 08:40hs i cap a Manacor a les 09:10hs, o els darrers trens dels dies 24 i 31 surten a les 18:40hs (Palma-Sa Pobla), 19:40hs (Palma-Inca) i 20:10hs (Palma-Manacor).

Des de l’Associació d’Usuàries i Usuaris del Tren, creiem que amb aquesta limitada oferta de serveis, no s’afavoreix que la ciutadania utilitzi el Transport Públic en aquests dies tan assenyalats.

Per tot l’exposat tornem insistir a la conselleria de Mobilitat del Govern de les Illes Balears:

  • Que per a les properes festes de Nadal, Cap d’any i Reis, els serveis de trens i autobusos interurbans disposin de freqüències nocturnes.
  • Que el més aviat possible puguem disposar de un servei nocturn de tren i bus interurbà durant tot l’any, els caps de setmana i revetles de festius.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt