Ara llegint
A nedar en família a la Platja de Valldemossa

A nedar en família a la Platja de Valldemossa

Una excursió per poder fer amb grans i petits és anar a la  platja del Port de Valldemossa que pertany al terme municipal del mateix nom. Es troba  a uns 6 quilòmetres del poble. Una vegada que hi arribem el paisatge és espectacular. És coneguda també com a Sa Marina. La posta de sol és una joia perquè el ponent el tenim just davant.

L’única pega és que és l’accés es fa per una carretera estreta i en alguns trams només hi passa un cotxe, motiu pel qual hem d’extremar la precaució. Són 3 quilòmetres de corbes, però és una carretera molt bella i entretinguda.

Bella vista de la baixa a Sa Marina de Valldemossa. (Foto: Turisme Petit)

Un port amb dues zones de bany ben diferents

Aquesta platja és un petit port amb dues zones de bany. Una cala de pedres conegudes com a bales i una altra situada en el petit port, amb una rampa que usen les petites embarcacions per a entrar en la mar. Hi ha una petita escullera que fa de moll per l’amarrament de vaixells de petita eslora.

Moll d’amarrament del Port de Valldemossa. (Foto: Turisme Petit)

És un lloc petit però molt formós. L’aigua sol estar neta. Una possible pega és que pot haver-hi meduses en l’època de més calor, però avui en dia ja passa per tot. Encara així la baixada val la pena pel seu pintoresc paisatge.

La part de la platja de roques a Sa Marina de Valldemossa. (Foto: Turisme Petit)

L’aparcament és gratuït, però disposa de poques places. Hi ha diverses cases, la majoria d’estiu i un restaurant. A l’hivern sols hi viuen tres famílies que són uns romàntics.

Si passem per Valldemossa, una aturada obligada és la de provar  la famosa coca de patata  i passejar pels jardins de la Cartoixa, que són d’accés lliure. A la primavera podem veure una gran varietat de roses en el seu laberint de tanques.

Vista del Port de Valldemossa des de la mar. (Foto: Turisme Petit)

És una excursió molt adient per passar una diada en família i per gaudir d’unes molt belles vistes i diferents tipus de platges dins un mateix port. La seva bellesa és tant gran que el gaudi és estiuenc per la platja però hivernenc també per la seva tranquil·litat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt