Ara llegint
Consells per aconseguir una roba blanca immaculada

Consells per aconseguir una roba blanca immaculada

La roba blanca transmet una imatge de netedat i elegància. No obstant això, mantenir aquesta blancor resplendent pot ser tot un repte. Des de les temudes taques fins a la pèrdua gradual del seu color, els factors que poden comprometre la blancor de la roba són nombrosos. Però no desesperis, aquí tens alguns consells i precaucions per aconseguir que la teva roba blanca brilli com nova en cada rentada.

Separa la roba blanca de la de colors: Aquest és un pas bàsic, però crucial. Rentar la roba blanca amb la de colors provoca la transferència de tint i l’embruta. 

Utilitza un detergent de qualitat: L’elecció del detergent és fonamental, per aquest motiu opta per un detergent específic per a roba blanca, que sovint conté agents blanquejants i agents antitaques més potents que ajudaran a eliminar la brutícia i a mantenir el blanc brillant.

Additius blanquejadors: Si necessites un impuls extra per obtenir una blancor radiant, pots afegir additius blanquejadors com el bicarbonat de sodi o el vinagre blanc a la rentadora. Aquestes opcions són segures i eficaces per combatre les taques i mantenir la blancor de la roba. També són blanquejants naturals l’aigua oxigenada o el suc de llimona. A més, tens moltes opcions de productes blanquejants a les botigues.

Rentada a temperatura adequada: Assegura’t de llegir les etiquetes de les peces de roba per conèixer la temperatura de rentada recomanada. En general, la roba blanca pot rentar-se a temperatures més altes, però assegura’t que no sigui excessivament calenta per evitar danys als teixits.

Renta la roba blanca amb regularitat: és fonamental per evitar que la brutícia s’incrusti i comprometi la blancor. No deixis acumulada la roba blanca bruta durant massa temps abans de rentar-la.

Eixuga la roba adequadament: fer-ho de forma adequada pot marcar la diferència en la blancor de la roba. Assegura’t de penjar les peces de roba blanca a l’aire lliure sempre que sigui possible, ja que el sol té propietats blanquejadores naturals. Si has d’usar l’assecadora, ajusta-la a una temperatura baixa o mitjana per evitar danys als teixits.

Tracta les taques d’immediat: Quan surtin taques a la roba blanca, actua ràpidament per evitar que s’incrustin. Fes servir productes específics per a taques o remeis casolans com el llevat o el sucre per treure les taques abans de rentar.

Foto: Getty Imatges.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt