Ara llegint
Aquesta setmana arriben 6.800 dosis per a gent gran, sanitaris i odontòlegs

Aquesta setmana arriben 6.800 dosis per a gent gran, sanitaris i odontòlegs

La consellera Portaveu del Govern Balear, Pilar Costa, ha anunciat que avui mateix arribaran 5.900 dosis de la vacuna Pfizer i a finals de setmana altres 900 de la marca Moderna. Serviran per vacunar la gent gran de les residències d’ancians, sanitaris i també els odontòlegs, que aquests dies es sumaran al procés d’immunització.

Costa ha destacat que al llarg dels propers dies “ja tendrem població immunitzada a les Illes Balears”, en haver rebut la segona dosi de la vacuna i haver traspassat la setmana necessària per obtenir l’efecte desitjat.

També ha reconegut que hi ha ancians de residències que encara estan rebent la primera dosi a causa d’endarreriments produïts per brots i contagis en el moment que altres residències reberen la primera dosi.

Fins ara les Illes Balears han rebut 23.190 dosis de vacuna i se n’han utilitzat 22.857. Per a Pilar Costa el ritme d’arribada de vacunes té a veure amb el nombre de població diana a la qual va destinada, per tant considera que no es poden fer comparacions entre diferents comunitats autònomes, malgrat tenir una població similar.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt