Ara llegint
Bars i restaurants continuaran tancats fins dia 13 de febrer

Bars i restaurants continuaran tancats fins dia 13 de febrer

La preocupant situació del nivell de contagis a Mallorca, Eivissa i Formentera ha duit el Govern Balear a anunciar avui una pròrroga de les mesures del nivell 4 ampliat, que suposa que bars i restaurants romanguin tancats i només puguin oferir begudes i menjar per endur.

Demà dissabte acabava el termini fixat pel Govern Balear per mantenir aquestes mesures, però les amplia fins el 13 de febrer i hi incorpora l’illa de Formentera. A Menorca les mesures són sensiblement més relaxades.

A banda d’això el toc de queda continuarà mantenint-se de 22 a 6 hores, les sortides de les illes d’Eivissa i Formentera continuaran essent les essencials, i les reunions familiars continuaran estant prohibides, excepte a Menorca, on podran ser de dos nuclis familiars amb un màxim de 6 persones.

L’acord assolit avui també preveu que quan un territori de qualsevol de les illes es trobi en el nivell 4 d’alerta sanitària, en els albergs, els refugis, les hostatgeries o els establiments turístics anàlegs —sigui quina sigui la denominació d’aquests— que disposin d’habitacions o sales habilitades per a la pernoctació d’ús compartit i capacitat múltiple, es prohibeix la pernoctació en la mateixa estança de persones que formin part d’unitats de convivència diferents.

La consellera portaveu del Govern Balear, Pilar Costa, ha informat d’aquestes mesures després de la celebració del Consell de Govern, a la vegada que ha anunciat que 4.226 persones de les residències d’ancians ja han rebut la segona dosi de la vacuna i ja es troben plenament immunitzades.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt