Ara llegint
Un incendi sobtat crema unes païsses i rostolls a una zona d’esbarjo de cavalls a Sóller

Un incendi sobtat crema unes païsses i rostolls a una zona d’esbarjo de cavalls a Sóller

Featured Video Play Icon

Aquesta nit, quan eren les 0,25 h. s’ha avisat a l’112 de la declaració d’un incendi a unes païsses d’una zona d’esbarjo de cavalls a la carretera que va de Sóller al Port de Sóller. En un primer moment ha sorgit la por i el dubte d’on es trobaven els animals que tenen estada allà, però tot i estar al mateix solar, els animals més propers al foc s’han pogut desplaçar a un altre lloc de la finca.

Els primers a arribar al lloc han estat els agents de la Policia Local de Sóller que, en primera instància, han fet allò que han pogut amb l’ajuda d’extintors i voluntaris, per apagar el foc o que no anés a més.

Al cap d’un temps, s’han desplaçat bombers de Mallorca del parc de Calvià i bombers de Palma, així com un agent de Medi Ambient. Plegats han apagat el foc que ja estava mig extingit.

S’ha cremat palla i menjar pels cavalls, així com molt de rostoll. Ha estat més l’ensurt que la gravetat del succeït. Val a dir que s’han viscut moments de molta tensió, ja que a mesura que anava passant el temps, també anaven arribant propietaris de cavalls que, amb un estat de nervis important, han mostrat la preocupació pels seus animals. Tot ha acabat bé.

Els bombers han quedat per seguir refrescant la zona donat que la palla és molt mala d’apagar i també el vent i les altes temperatures han fet prendre mesures més exigents per evitar un rebrot i mals majors.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt