Ara llegint
Santanyí estrena un parc caní d’una superfície de 330 metres

Santanyí estrena un parc caní d’una superfície de 330 metres

L’Ajuntament de Santanyí ha instal·lat un nou parc caní al carrer Bernat Vida i Tomàs, just al costat de l’aparcament públic municipal, amb una superfície de més de 330 metres quadrats, que compta amb diferents elements perquè els animals facin exercici.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha visitat el parc amb el primer tinent de batlessa, Joan Gaspar Aguiló, i el regidor de Serveis Generals, Mateu Nadal, per donar per obert el que s’espera que sigui un lloc per esbarjo i trobada de veïnats i mascotes. Segons ha dit la batlessa “feia temps que la ciutadania ens demanava un espai com aquest, i que estàs integrat en el poble. De fet, aquesta zona ja era un lloc on sovint podíem veure animals amb els seus propietaris, i ara l’hem dotat d’unes instal·lacions adequades. Desitjam que un i altres en puguin gaudir amb seguretat i tranquil·litat”.

En total, entre els nous equipaments i l’acondiciament de la zona s’han invertit aproximadament 10.000 euros. S’ha instal·lat, a més del tancament de tot el recinte, sis elements per fer exercicis, bancs per seure i papereres amb bosses per a la recollida d’excrements.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt