Ara llegint
La marca de la taronja canoneta serà del Govern Balear

La marca de la taronja canoneta serà del Govern Balear

La conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació es convertirà en la titular de la marca de la varietat de taronja local canoneta després que l’Associació de Varietats Locals denunciàs fa uns dies que un empresari havia realitzat el procés de registrar aquesta marca.

En realitat es tractava d’una operació de l’empresari resident a Sóller Franz Kraus, propietari de l’empresa Fet a Sóller, que després de detectar un ús fraudulent de la marca canoneta a diversos llocs de la península que suposava una competència deslleial de cara als productors mallorquins.

Va ser l’any 2018 quan Franz va obtenir la marca i, acte seguit, la va posar a disposició del Govern Balear. No obstant això, no ha estat fins que l’Associació de Varietats Locals no ha denunciat el cas que el Govern Balear ha actuat i avui mateix publicava un comunicat en qual anunciava que “a partir d’ara, s’iniciaran tots els tràmits necessaris per fer possible el canvi de titularitat i sigui la pròpia conselleria qui vetli pel bon funcionament i pugui controlar i sancionar a qui faci un ús fraudulent de la marca”.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt