Ara llegint
Aina Ferrero es fa càrrec del Jardí Botànic i el Museu de Ciències de Sóller i treballarà per la seva unificació real

Aina Ferrero es fa càrrec del Jardí Botànic i el Museu de Ciències de Sóller i treballarà per la seva unificació real

La Fundació Jardí Botànic de Sóller-Museu Balear de Ciències Naturals ha anunciat avui que el proper dissabte les seves portes, després que ambdues seccions hagin estat tancades al públic durant deu mesos a causa de la pandèmia.

L’anunci es produeix dies després que Aina Ferrero Horrach s’hagi incorporat a la institució com a nova directora gerent.

La Fundació estrena una nova etapa en la que Museu i Jardí Botànic tornen a anar de la mà, després d’anys de romandre separats, recuperant la unió que els va definir en els seus orígens, segons ha destacat la seva nova responsable, Aina Ferrero, obrirà en horari de dimarts a diumenges de 10 a 14 hores, tenint com a novetat, precisament, l’obertura durant tot el cap de setmana.

“En uns moments on el contacte amb la natura i les activitats en espais oberts són gairebé les úniques alternatives de lleure, tot el personal de la Fundació comparteix l’alegria per aquesta reobertura que es durà a terme seguint les mesures covid-19 estipulades”, han explicat des de l’entitat.

La Fundació treballa en la definició d’un nom comercial, més curt i atractiu que l’oficial, que sigui capaç d’englobar l’essència de les dues seccions. A més, es crearà un logotip comú i es posaran en marxa unes xarxes socials i una web unificades, enteses aquestes com a mesures simbòliques que descriuen la voluntat de materialitzar la fusió del Museu i del Jardí duita a terme aquest estiu.

Foto: Jardí Botànic

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt