Ara llegint
Andratx fa una convidada a participar a les III Jornades d’Estudis Locals dedicats enguany als seus nuclis urbans

Andratx fa una convidada a participar a les III Jornades d’Estudis Locals dedicats enguany als seus nuclis urbans

L’Ajuntament d’Andratx, mitjançant la regidoria de Cultura, ha convocat les III Jornades d’Estudis Locals d’Andratx, Cultura i Territori, amb l’objectiu de fomentar la investigació i la difusió de coneixements, la identitat, la nostra història i la realitat sociocultural i econòmica del municipi.

Per això, l’Ajuntament ha fet una convidada a tots els investigadors, doctorats, universitaris, estudiants i a totes les persones interessades en la temàtica local perquè hi participin, com a assistents o com a comunicants, ja que l’assistència és oberta i lliure per a tothom.

Enguany l’eix central de les Jornades és qualsevol dels camps de la investigació emmarcat dins la cultura i el territori, tot i que igualment s’acceptaran ponències de qualsevol temàtica.

Seran objecte d’estudi aspectes com la història i la formació dels nuclis urbans que formen Andratx, el desenvolupament del turisme i la seva influència en la realitat socioeconòmica, el foment i preservació del nostre patrimoni i la nostra cultura popular, l’educació, la societat… És a dir, tots els fets que han incidit fortament a l’evolució física i sociològica del Municipi durant tota la seva història i al mateix temps el coneixement geogràfic i del medi natural, així com la relació entre les poblacions i entorn natural, provocant una profunda transformació de l’espai.

Les III Jornades d’Estudis Locals d’Andratx se celebraran els dies 22 i 23 d’octubre de 2021 al Centre Cultural d’Andratx.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt