Ara llegint
Calvià cedeix un local a SOS Mamás perquè es pugui implantar al municipi

Calvià cedeix un local a SOS Mamás perquè es pugui implantar al municipi

L’Ajuntament de Calvià ha signat avui un conveni amb l’associació sense ànim de lucre SOS Mamás Baleares segons el qual se’ls cedirà l’ús d’un espai que està ubicat al soterrani de les instal·lacions del CREC de Santa Ponça amb la finalitat que sigui emprat com a magatzem.


Calvià fa una passa més per col·laborar amb l’associació SOS Mamás Baleares perquè s’implanti així a Calvià. L’objectiu de SOS Mamás és ajudar les persones sense recursos a nivells bàsics com poden ser l’alimentació i la vestimenta, entre d’altres, amb una vocació molt important de cara a les famílies que tenen infants molt joves.


El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha signat el conveni amb la presidenta de l’associació SOS Mamás Baleares, María Ascensión Maestre, així com la tinenta de batle i presidenta de l’IMEB, Olga Granados, que és qui cedeix el local. També hi han assistit la tinenta de batle de Cohesió Social i Igualtat, Nati Francés, i la regidora de Desenvolupament Social, María Carmen Rojano, ja que serà a través del Departament de Desenvolupament Social que s’establirà la col·laboració i la derivació de famílies a SOS Mamás.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt