Ara llegint
Capdepera subvenciona els estudis a 24 universitaris, que es reparteixen 28.800 euros

Capdepera subvenciona els estudis a 24 universitaris, que es reparteixen 28.800 euros

Per novè any consecutiu l’Ajuntament de Capdepera ha posat en marxa la convocatòria d’ajuts per als estudis universitaris i de màster de l’any 2020. Aquesta subvenció compta amb el patrocini de diferents empreses locals, mentre que l’Ajuntament és qui n’assumeix la gestió administrativa.

En total es repartiran 28.800 euros per a un total de 21 ajuts universitaris i tres ajuts per màsters universitaris oficials. Cada empresa sufraga l’ajut a tres alumnes, consistent en 1.200 euros per a cada alumne amb un total de 3.600 euros per empresa.

“Aquesta col·laboració confirma que les empreses del municipi continuen apostant per la formació dels estudiants gabellins, per tot això tornam a agrair a aquestes empreses la seva col·laboració i esperam que aquestes ajudes puguin continuar durant molts d’anys”, ha declarat, Agustí Nebot, regidor d’Educació.

Les empreses locals que han participat en la nova edició son : Aguas Capdepera S.A., Associació hotelera de Capdepera, Electro Hidráulica Llevant S.A., Predi Son Juamell , Porxada de sa Torre S.L., Grup STeH , Playas de Capdepera S.L. i Daimo Creative S.L.

A aquesta convocatòria s’han presentat un total de 51 sol·licituds, 48 per a estudis de grau i tres per estudis de màster, amb alumnes procedents de 12 universitats diferents, destacant la UIB amb 30 alumnes, també podem destacar la gran varietat de graus que estudien els alumnes del municipi amb un total de 24 estudis de grau diferents i 5 estudis de doble grau. En el cas dels màsters universitaris han presentat 3 sol·licituds de màster amb alumnes provinents de tres universitats diferents.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt