Ara llegint
El CEIB Cas Saboners de Calvià es sotmetrà a obres per millorar la seva accessibilitat i protegir-lo contra els incendis

El CEIB Cas Saboners de Calvià es sotmetrà a obres per millorar la seva accessibilitat i protegir-lo contra els incendis

La Conselleria d’Educació i Formació Professional acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació del projecte de millora del CEIP Cas Saboners de Calvià.

Aquest projecte, que preveu la millora d’accessibilitat i protecció contra incendis del centre, surt a licitació per un total de 474.000 euros i un termini d’execució de sis mesos. Aquesta actuació acabarà amb les barreres arquitectòniques i beneficiarà als 269 alumnes que té el centre i, als de futur.

El projecte contempla preveu la connexió dels dos edificis existents principals mitjançant l’ampliació d’aquests en cada una de les plantes, amb la corresponent redistribució interior, que compta amb la col·locació d’un ascensor i de tres banys accessibles. També preveu connectar el pati interior de l’edifici de 1989 amb el menjador existent, mitjançant l’obertura d’un nou accés, dotat amb una escala exterior.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt