Ara llegint
El Consell arranca les obres de millora del ferm de la carretera que condueix al nucli de Lloseta

El Consell arranca les obres de millora del ferm de la carretera que condueix al nucli de Lloseta

Avui han arrancat les obres de millora del ferm de la carretera Ma- 2111A, que comença a la rotonda del polígon industrial i arriba fins a l’estació de tren de Lloseta. Les tasques es perllongaran al llarg dels 1,7 quilòmetres de la via que té una amplada mitjana de 5,5 metres i suporta una càrrega de trànsit principalment dels residents de la zona. 

El conseller de Mobilitat i Infraestructures del Consell, Iván Sevillano, acompanyat per la primera tinenta de batle de Lloseta, Antònia Massanet, i el segon tinent de batle de Lloseta, Tomeu Ripoll, ha visitat avui l’inici dels treballs.

Sevillano s’ha mostrat satisfet «de poder començar avui aquestes obres que fa anys que demanen els veïnats de Lloseta i també l’Ajuntament. Actuam en una via molt emprada per la gent del poble, que es trobava en un estat molt millorable. L’actuació dotarà de més seguretat la carretera i també servirà per llevar trànsit de l’interior del poble».

En aquest sentit, els representants del consistori llosetí han agraït l’inici del projecte de millora d’aquesta via que permetrà llevar gran part del trànsit que ara mateix suporta l’avinguda del Cocó. 

A més, «amb aquestes actuacions facilitarem l’accés a l’estació de tren del municipi i igualment aprofitarem el projecte per a adequar els accessos a les finques de la zona», ha destacat el responsable de Mobilitat i Infraestructures del Consell. També, s’aprofitarà per millorar la secció de pas en dos trams concrets de la via on hi ha dificultat d’accés en els dos sentits de circulació. 

Les obres tenen un pressupost de 256.540 euros i un termini d’execució de dos mesos.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt