Ara llegint
El Consell de Mallorca contractarà fins a 400 persones en el marc del programa SOIB Reactiva

El Consell de Mallorca contractarà fins a 400 persones en el marc del programa SOIB Reactiva

Des del dilluns 4 de gener, el Consell de Mallorca ha incorporat a la seva plantilla 134 persones contractades a través del SOIB Reactiva 2020. Són homes i dones que fins ara estaven en situació de desocupació derivada de la situació de crisi econòmica que ha generat la pandèmia o que eren aturats de llarga durada.

Dels 134 nous treballadors del Consell, 45 faran feina a l’IMAS, organisme que es dedica a donar resposta a les demandes de les persones més necessitades i que es fa càrrec de l’atenció domiciliària. Els 89 restants treballaran als diferents departaments del Consell. Pròximament s’incorporaran més treballadors i en quatre mesos es produiran noves contractacions que en total arriben als prop de 400 nous contractes.

L’objectiu que té aquest programa és que els beneficiaris puguin mantenir les seves habilitats competencials i també que la feina pugui permetre la seva requalificació professional. El perfil de les persones contractades és molt variat: personal de neteja i de manteniment, dissenyadors gràfics, tècnics en educació infantil, animadors socioculturals, personal administratiu, empleats de comptabilitat, directors i gerents d’hotels, economistes, enginyers, etc.

El Govern aporta 3,2 milions d’euros per dur a terme aquest programa, mentre que el Consell de Mallorca aporta 129.000 euros. El programa SOIB Reactiva 2020, que forma part del pla de xoc per a l’ocupació 20-21 del Govern balear, està promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020 i per fons de l’Estat a través de la Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

La majoria dels ajuntaments de la comunitat autònoma també incorpora nou personal en el marc d’aquest mateix programa durant aquestes setmanes.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt