Ara llegint
El Consell de Mallorca prepara “Acampaesport” per les vacances escolars de Pasqua

El Consell de Mallorca prepara “Acampaesport” per les vacances escolars de Pasqua

L’àrea d’Esports del Consell de Mallorca ha anunciat avui l’estrena d’una nova versió del programa «Acampaesport», estades esportives per a joves i infants que es posaran en marxa durant les vacances escolars de Pasqua en activitats més breus que les d’estiu i que es prolongaran els caps de setmana següents.

El Consell, tenint en compte la demanda generada per aquest tipus d’activitat, ha obert més places en aquest període i les inscripcions començaran dilluns 8 de març. 

Segons han detallat, es tracta de quatre estades amb un calendari esportiu diari que inclou la pràctica de disciplines esportives poc conegudes, com l’hoquei, l’escalada o el tir amb arc, entre d’altres. Tot això gaudint d’un entorn natural de la Colònia de Sant Pere a Artà, mitjançant activitats integrades a la natura com excursions i senderisme, que permeten descobrir les peculiaritats de diferents àrees, mitjançant el joc i la convivència.

L’any 2017 la Direcció Insular d’Esports, vinculada al Departament de Turisme i Esports del Consell de Mallorca, va posar en marxa aquest projecte de lleure adreçat a infants i joves en edat escolar per oferir un servei públic a famílies que sigui conciliador i aporti valors socials.

L’«Acampaesport» s’inclou en el programa «Jocs esportius escolars» que té per objectiu el foment d’ambients esportius per fer exercici, aprendre i compartir d’una manera lúdica. 

Aquest programa d’estiu s’adreça actualment a famílies amb fills d’entre 10 i 16 anys. Des del 2017, han passat pel programa gairebé 7.000 nines i nins, s’hi han incorporat activitats i esports nous i s’ha mogut per diferents àrees geogràfiques illenques. 

@Foravila_IB
#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt