Ara llegint
Els residents a la costa de Canyamel rebran instruccions sobre com actuar en cas d’incendi

Els residents a la costa de Canyamel rebran instruccions sobre com actuar en cas d’incendi

La costa de Canyamel està catalogada d’alt risc d’incendi i per això, l’Ajuntament de Capdepera conjuntament amb el servei de prevenció d’incendis de la Conselleria de medi ambient i IBANAT estan realitzant actuacions per a la prevenció dels incendis forestals.

L’Ajuntament va aprovar el pla d’autoprotecció de Costa de Canyamel que contempla les mesures que es van duent a terme.

Per això s’ha acordat realitzar durant el proper mes de gener sessions de formació de mesures d’autoprotecció per als habitatges de la costa de Canyamel adreçades als seus moradors. A més, l’Ajuntament durà a terme la senyalització per facilitar l’evacuació en cas d’incendi i continuarà amb treballs de neteja de zones verdes municipals i requerint la neteja de solars privats.

IBANAT, al mateix temps, realitza treballs de neteja i conservació de la franja de defensa d’incendis forestals com activitat contemplada en el pla comarcal.

Aquesta setmana s’han reunit Carmen Corraliza, regidora de medi ambient, els tècnics de l’àrea de medi ambient de l’Ajuntament de Capdepera, la presidenta i vicepresidenta de l’Associació de veïns de Costa de Canyamel amb els tècnics d’IBANAT i del servei forestal de la Conselleria de Medi ambient, per revisar les actuacions que es duen a terme i acordar les actuacions properes a realitzar amb l’objectiu de prevenir els incendis forestals.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt