Ara llegint
Entra en servei la nova agranadora de Santanyí, ajustada a la norma de baixes emissions

Entra en servei la nova agranadora de Santanyí, ajustada a la norma de baixes emissions

L’Empresa de Serveis Municipals de Santanyí, SEMDESA, ha incorporat al seu parc mòbil una màquina agranadora que ja ha començat a operar a la via pública del municipi.

El primer tinent de batle, Joan Gaspar Aguiló, ha explicat que “es tracta d’una inversió molt important que hem estudiat durant molt de temps, però que hem considerat necessària per la seva eficiència i eficàcia. En el temps que ja la hem pogut veure al carrer, hem vist com la feina surt millor, amb menys temps i amb menys consum d’aigua i energia. Es tracta d’un aparell de baixa contaminació que compleix amb els exigents estàndards d’emissions imposats per la Unió Europea”.

L’adquisició ha suposat una despesa de 245.000 euros, i es tracta del model CityCat 5006, que compta amb un sistema catalitzador d’emissions que s’ajusta a la norma d’emissions Euro 6. La seva elevada capacitat de càrrega permetrà l’agranat de distàncies excepcionalment llargues, compta amb un dipòsit d’aigua neta de 800 litres i una capacitat d’aspiració de 18.000 metres cúbics per hora. 

Aquest nou equipament s’afageix a la nova hidronetejadora adquirida el passat mes d’agost.

#Foravila 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt