Ara llegint
Inca consolidarà el mur de contenció que separa el carrer Marjades i el Parc del Serral de les Monges

Inca consolidarà el mur de contenció que separa el carrer Marjades i el Parc del Serral de les Monges

L’Ajuntament d’Inca durà a terme un projecte per consolidar el mur de contenció situat entre el carrer Marjades i el Parc del Serral de les Monges d’Inca, el que suposarà una inversió d’uns 94.000 euros.

A causa de l’acumulació d’aigua en aquesta zona i la detecció d’algunes esquerdes, l’Ajuntament ha considerat necessari reforçar el mur de contenció que resol la diferència de cota existent entre el carrer Marjades i el parc, que passa de zero a quasi quatre metres de desnivell en menys de 50 metres. 

La finalitat d’aquestes obres és assegurar el mur de contenció del vial i evitar que les filtracions d’aigua puguin fer malbé la paret i, en aquest sentit, s’ha prioritzat la facilitat del projecte i la rapidesa d’execució.

D’altra banda, el projecte també preveu l’execució de les tasques de reparació del carrer i la voravia, així com la restauració de la barana metàl·lica. Des de l’Ajuntament d’Inca preveuen licitar les obres en les pròximes setmanes i calculen que el termini previst d’execució de les obres serà de dos mesos. 

El pressupost aproximat que l’Ajuntament d’Inca destinarà a la realització d’aquest projecte és de 94.029,94  euros, els quals provenen de la primera incorporació del romanent aprovat el passat mes de novembre durant la sessió plenària. 

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt