Ara llegint
Inca modifica el pressupost per pavimentar camins i carrers i per millorar la xarxa d’aigua potable

Inca modifica el pressupost per pavimentar camins i carrers i per millorar la xarxa d’aigua potable

Durant la sessió plenària del mes de juliol, celebrada avui dematí, l’Ajuntament d’Inca ha aprovat una modificació de crèdit per dur a terme una nova incorporació de romanent per un import total d’1.495.000 euros. Aquests diners s’incorporaran al pressupost de despeses generals i possibilitaran que es duguin a terme importants inversions. 

«Durant els darrers anys hem fet un important esforç per sanejar els comptes municipals i complir amb l’estabilitat pressupostària. Això ens permet realitzar aquestes incorporacions del romanent i poder dur a terme inversions importants que consideram són necessàries i urgents», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno. 

Així doncs, d’aquesta nova incorporació de romanent el consistori inquer destinarà  450.000 euros a la realització d’un projecte de pavimentació de carrers i camins rurals. D’altra banda, entre altres iniciatives, estan previstes també tasques de jardineria de parcs i jardins públics per un import de 70.000 euros. 

Així mateix, l’Ajuntament d’Inca invertiran 550.000 euros en les obres d’obertura i nova urbanització dels carrers Ferrilla, Om, Rector Rayó i Gerrers. Finalment, els 425.000 euros restants es dedicaran a inversions en el cicle d’aigua i sectorització de la xarxa d’aigua potables de diverses zones d’Inca. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt