Ara llegint
L’Associació d’Usuaris del Tren disconformes amb el servei

L’Associació d’Usuaris del Tren disconformes amb el servei

Ferrocarril de Mallorca

L’associació d’usuaris del tren han llançat un comunicat de premsa en el que mostren el seu descontent envers les puntualitats, servei i actuacions per part de del Servei Ferroviari de Mallorca.  Segons manifesten avui el tren de les 6.50 d’Inca no ha sortit de l’estació. Els usuaris mostren la seva disconformitat donat que, segons ells, l’empresa no ha donat cap explicació ni per megafonia ni per les pantalles informatives que només han mostrat  que han desaparegut les dues primeres freqüències sense cap explicació. Al final ha sortit un tren d’Inca a les 7:04 que ha recollit a les persones de les dues freqüències . La conseqüència ha estat que s’han acumulat  més persones a uns serveis que en hores puntes ja estan saturats i trens plens de gom a gom. “Mentre el govern restringeix persones en tots els àmbits els seus serveis no es respecten ni unes mínimes distancies” segons s’explica en el comunicat. Val a dir que les persones usuàries tampoc han pogut arribar d’hora als seus quefers.  

Fins quant  aquesta situació?

“Per altra banda, segueix el comunicat, amb la posada en funcionament del nou sistema tarifari, l’Associació ja adverteix del caos que suposarà la implantació d’aquest servei dia 1 de gener. Davant la incertesa de molts dels usuaris que es comencen a assabentar, l’associació, amb les poques dades que té, hem començat a informar als usuaris diaris, donat la tardança del CONSORCI DE TRANSPORT en l’inici de la campanya d’informació”.

A dia 17 de desembre encara no s’ha informat, fent referència al text del comunicat,  per megafonia a les diferents estacions; encara no hi ha tríptics a disposició dels usuaris; encara no s’han vist a les estacions dels diferents municipis els joves que sembla s’han contractat per informar a les persones de com funcionarà el nou sistema; ni de com recarregar els diners; ni que se’ns bloquejarà els viatges que tenim carregats a les targetes, i que no recuperarem fins dia 28 de febrer; ni que controlem aquest mes alhora de recarregar T20 i T40, ja que no ens servirà a partir de dia 1…

L’associació d’usuaris del Tren es demanen si no  s’hauria d’haver informat abans d’aquesta situació, i previst amb més antelació la posada en marxa de la campanya?  Mostren la seva disconformitat total amb  que els canvis d’horari, de preus, perquè sempre s’assabenten de les coses un dia o dos abans quant es posa a la web com informació i a les xarxes. “Potser el CONSORCI DE TRANSPORT hauria de pensar amb tots els usuaris, els que estan enganxats a les xarxes i els que no”, continua el comunicat. Els usuaris pensen que l’administració Té prou eines per comunicar però sovint s’obliden que la megafonia que, segons ells,  és molt eficient i que la informació s’ha de donar amb antelació i s’ha d’arribar a tothom.

Foto: CAIB

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt