Ara llegint
Nou contracte per al manteniment dels ports d’Eivissa i de la Savina

Nou contracte per al manteniment dels ports d’Eivissa i de la Savina

Els ports d’Eivissa i de la Savina es comprometen a reparar desperfectes en la pintura de les seves instal·lacions exteriors en un termini de 12 hores laborables, segons ha informat Ports de Balears.

El nou contracte, adjudicat a l’empresa APIMOSA, va arrancar el passat 9 de març i tendrà una durada de dos anys amb una possible pròrroga de dos més, i un import de 424.615 euros. El servei inclou el condicionament superficial de baranes, bancs, estructures, tancaments i altres elements de mobiliari i ornamentals metàl·lics (reixes, àncores, lluminàries, papereres…). També s’intervé en la senyalització horitzontal viària i paraments interiors i exteriors.

Les incidències detectades es notificaran a través d’un Sistema de Gestió de Manteniment Assistit per Ordinador (GMAO), i s’executaran dins dels terminis contractuals.

Paral·lelament a les eventuals incidències, ja s’està treballant en les següents tasques: Pintar la façana de l’edifici de l’APB a Eivissa, manteniment de la senyalització horitzontal a la zona Port-Ciutat i a la zona d’operacions del Botafoc (Eivissa) i repassos fora de l’obra d’urbanització de la Savina.

@Foravila_IB
#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt