Ara llegint
Oli de Mallorca donarà 5.000 litres d’oli verge al Banc d’Aliments i la Creu Roja

Oli de Mallorca donarà 5.000 litres d’oli verge al Banc d’Aliments i la Creu Roja

El president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca, Joan Mayol i el delegat de Red Eléctrica Illes Balears, Eduardo Maynau han signat avui un conveni de col·laboració de resultes del qual es farà entrega de 5.000 litres d’oli verge extra del segell de qualitat a Creu Roja i al Banc d’Aliments de Mallorca. A la signatura, que ha tingut lloc a la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, també hi ha assistit el director general d’Agricultura, Biel Torrens.

L’oli d’oliva és un dels aliments bàsics de la nostra alimentació i, per tant, una de les demandes d’entitats sense ànim de lucre com Creu Roja i Banc d’Aliments de Mallorca, que en la situació actual veuen com dia a dia augmenten cada vegada més els seus usuaris.

Sensibilitzada amb la situació, la DO Oli de Mallorca ha volgut posar el seu granet d’arena amb aquesta aportació que es podrà materialitzar gràcies al suport de Red Eléctrica de España i el seu compromís amb el sector primari de Mallorca, per tal d’afavorir la producció local.

L’elecció de les entitats que rebran aquesta contribució per part de la DO Oli de Mallorca és de resultes de la recomanació de la Direcció General d’Afers Socials.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt