Ara llegint
Porreres contracta d’un servei de manteniment per als dos equipaments esportius del poble

Porreres contracta d’un servei de manteniment per als dos equipaments esportius del poble

L’Ajuntament de Porreres ha formalitzat l’adjudicació dels nous contractes del servei de consergeria, neteja i manteniment per al Camp Municipal d’Esports i el pavelló Joan Llaneras.

L’empresa Triasport, guanyadora del concurs públic, s’encarregarà del servei del Pavelló, mentre que l’empresa General Control Revoc durà a terme el servei a “Ses Forques”.

Els nous contractes tenen una durada de dos anys i un cost anual de 33.638 euros en el cas del camp de futbol, i 15.427 euros per al pavelló.

Segons ha informat l’Ajuntament, les principals tasques que hauran de dur a terme ambdues empreses consistiran en l’obertura i tancament, vigilància i control dels accessos, la neteja i el manteniment preventiu de les instal·lacions i equipaments i col·laborar en la promoció de l’esport i el temps lliure.

A més a més, en el contracte es preveu un una bossa d’hores perquè els dies de partit o en la celebració d’algun esdeveniment esportiu es pugui comptar amb el servei de consergeria també durant els caps de setmana.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt