Ara llegint
Queden suspeses les competicions esportives federades fins el 28 de desembre

Queden suspeses les competicions esportives federades fins el 28 de desembre

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha comunicat per videoconferència a les diferents federacions esportives les restriccions aprovades avui a l’àmbit de l’esport després que Mallorca hagi passat al nivell 4, el nivell que indica el risc extrem de contagi de la COVID-19. 

A partir de la seva publicació demà al BOIB, i fins al 28 de desembre, queden suspeses les competicions d’esport federat d’equip i de contacte de les diferents categories autonòmiques que estaven previstes a Mallorca o que hi participés un equip mallorquí.

En aquest nou nivell 4 a la què ha entrat Mallorca només es podran realitzar dos entrenaments com a màxim a la setmana en els esports d’equip i de contacte. 

Els aforaments de públic a les competicions esportives permeses a Mallorca també s’han vist modificades. A les instal·lacions descobertes es manté la reducció del 50% però el nombre màxim de persones a les que es podrà arribar s’ha reduït a 400.

En el cas d’instal·lacions cobertes, com pavellons, la reducció de l’aforament serà del 25% amb un màxim de 200 persones com a públic. 

A les proves esportives individuals el nombre de participants no podrà ser superior a 50 persones. 

En el cas de les sales de musculació i les activitats dirigides en sala l’aforament serà del 30% amb un màxim de sis persones en el cas de les activitats dirigides mencionades.

Foto: Jona Oliver

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt