Ara llegint
Santanyí inverteix 33.000 euros en la millora del paviment i les voreres del carrer de ses Bassoles

Santanyí inverteix 33.000 euros en la millora del paviment i les voreres del carrer de ses Bassoles

L’equip de govern de l’Ajuntament de Santanyí tenia entre els seus objectius per aquesta legislatura asfaltar i construir de les voreres del carrer de ses Bassoles, i ben aviat serà una realitat.

La regidoria d’Infraestructures Municipals està executant unes obres per a les quals es destinaran 33.000 euros i que suposaran un gran canvi per als veïnats d’aquest carrer.  

Segons ha explicat la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “aquesta era una feina pendent de l’Ajuntament, i una situació a la qual hi volíem posar remei sense falta. Es tracta d’un carrer sense sortida que encara tenia un tram que era de terra sense asfaltar. Ara, una vegada finalitzades les obres, hi haurà voreres en tot el carrer i serà completament asfaltat”.  

En aquest moment la feina de construcció de voreres i l’adequació de serveis ja està pràcticament enllestida, i s’espera que en els pròxims dies o setmanes es pugui fer l’asfaltatge definitiu. Després serà el moment per la pintura de les marques viàries i la col·locació de senyals de trànsit en cas que siguin necessàries.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt