Ara llegint
Comença el control d’accés al Parc Natural de ses Salines de Formentera

Comença el control d’accés al Parc Natural de ses Salines de Formentera

Comença el control d'accés al parc natural de Ses Salines de Formentera

Aquest dimecres 10 de maig es posa en marxa el control d’accés al Parc Natural de ses Salines de Formentera. L’accés al parc serà gratuït per als residents a Formentera durant tota la temporada.

Els no residents hauran d’abonar des de dimecres i fins al 15 de juny 4 € per cotxe i 2 € per moto, del 16 de juny al 15 de juliol 5 € per cotxe i 3 € per moto, entre el 16 de juliol i el 31 d’agost 6 € per cotxe i 4 € per moto, la primera meitat de setembre es pagaran 5 € per cotxe i 3 € per moto, i la segona, 4 € per cotxe i 2 € per moto.

Les persones amb mobilitat reduïda, els vehicles elèctrics, els vianants i les bicicletes també tendran accés gratuït. Els vehicles híbrids pagaran un 50 % de la tarifa. “L’objectiu és potenciar la mobilitat sostenible en el parc natural i evitar que es produeixin situacions de saturació en aquesta zona d’importància mediambiental i gran atractiu turístic”, segons ha destacat el conseller de mobilitat, Rafael González.

Segons informa el Consell de Formentera, el període de regulació de l’accés a ses Illetes s’estendrà fins el 30 setembre, mentre que l’accés a la zona des Cavall d’en Borràs i Llevant es regularà entre l’1 juny i el 15 setembre.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt