Ara llegint
Eivissa acull una gran exposició dedicada a Joan Fuster, en l’any del centenari del seu naixement

Eivissa acull una gran exposició dedicada a Joan Fuster, en l’any del centenari del seu naixement

Eivissa acull una gran exposició dedicada a Joan Fuster, en l'any del centenari del seu naixement

L’exposició «Joan Fuster: una vida il·lustrada» va quedar ahir inaugurada a la Biblioteca Municipal d’Eivissa en el marc dels actes de commemoració de l’Any Joan Fuster que duu a terme el Govern de les Illes Balears.

A l’acte hi varen assistir la directora general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, Beatriu Defior; el comissionat de l’Any Joan Fuster, Damià Pons, i la directora de la Biblioteca Municipal d’Eivissa, Fanny Tur.

A l’exposició s’hi poden veure catorze plafons on s’explica la vida i el llegat de l’intel·lectual valencià i tres més dedicats a la relació de Fuster amb les Illes Balears. El comissari de l’exposició és Salvador Ortells, qui també ho és de l’Any Fuster al País Valencià a més de  director de l’Espai Fuster.

La iniciativa ha estat promoguda per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i organitzada per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears en col·laboració amb l’Ajuntament d’Eivissa.

El Govern de les Illes Balears ha declarat, juntament amb la Generalitat Valenciana i la Generalitat de Catalunya, el 2022 com a Any Joan Fuster, en commemoració del centenari del naixement d’aquest intel·lectual, escriptor i activista cultural.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt