Ara llegint
Eivissa comptarà amb un nou institut per ampliar l’oferta del CEIP Can Cantó

Eivissa comptarà amb un nou institut per ampliar l’oferta del CEIP Can Cantó

L’Ajuntament d’Eivissa i la conselleria d’Educació signaran un protocol de col·laboració per a la construcció del nou institut de la ciutat que estarà ubicat al barri de Can Cantó. El protocol se signarà abans de l’estiu i permetrà la cessió dels terrenys, que ja estan classificats com a ús educatiu.

El nou institut incorporarà el CEIP de Can Cantó, convertint-se en el primer centre integral de l’illa d’Eivissa, ja que els infants podran estudiar des de l’etapa d’infantil fins al batxillerat, completant al mateix centre tot l’itinerari formatiu.

Aquest ha estat un dels temes acordats en la reunió mantinguda ahir a l’Ajuntament d’Eivissa en la que hi han participat el conseller d’Educació del Govern de les Illes Balears, Martí March, l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, la delegada d’Educació d’Eivissa i Formentera, Margalida Ferrer, el director general de Planificació, ordenació i centres, Antoni Morante, la tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme, Elena López i la tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Carmen Boned.

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March ha valorat positivament la reunió mantinguda amb l’Ajuntament d’Eivissa “pel que significa d’anàlisis de les necessitats educatives i perquè hem concretat les respostes necessàries per resoldre aquestes necessitats. Durant la reunió hem concretat la reunió específica per tractar les places 0-3, i la creació de l’institut a Can Cantó entre altres temes. En definitiva, hem posat unes bases per seguir treballant de manera conjunta i per millorar les infraestructures de la ciutat d’Eivissa i la qualitat dels centres escolars”.

Entre altres temes, s’ha acordat la creació d’una comissió mixta entre conselleria i Ajuntament per tal de coordinar el manteniment de les infraestructures educatives del municipi.

A més s’ha decidit que les pròximes setmanes tindrà lloc una reunió amb l’Institut d’Educació per a la Primera Infància (IEPI) per tal de concretar el nombre de places de 0-3 anys de nova creació al municipi i ampliar l’oferta d’escoletes públiques a la ciutat.

Finalment la conselleria ha anunciat que ja s’està redactant el projecte de remodelació dels espais del CEIP de Can Misses per habilitar un menjador i la construcció d’un gimnàs a l’escola. Aquesta remodelació es preveu iniciar a finals del 2021 i suposarà una inversió de 424.000 euros.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt