Ara llegint
Eivissa promou una campanya de promoció turística conjunta amb les ciutats que són Patrimoni de la Humanitat

Eivissa promou una campanya de promoció turística conjunta amb les ciutats que són Patrimoni de la Humanitat

Madrid, Sevilla, Lisboa i París seran alguns dels llocs on la ciutat d’Eivissa farà campanyes promoció que promoure l’increment de visitants i pernoctacions. Eivissa va de la mà de les ciutats que són Patrimoni de la Humanitat, que col·laboren per comercialitzar plegats els seus atractius turístics.

El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya (GCPHE) dona suport a la candidatura de Madrid com a Patrimoni Mundial de la Unesco. El president del Grup també s’ha reunit amb el president de Paradores, amb qui ha acordat accions de promoció conjunta a Madrid, Sevilla, Lisboa i París.

El president del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya (GCPHE) i alcalde de Mèrida, Antonio Rodríguez Osuna, i l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, han renovat el compromís de col·laboració que mantenen des de fa anys per a la promoció conjunta i la comercialització dels seus respectius productes turístics i culturals.

La continuïtat d’aquesta aliança contribuirà a incrementar el coneixement de Madrid i les Ciutats Patrimoni d’Espanya en els seus principals mercats estratègics a través de la posada en marxa d’un pla d’actuació que estarà vigent fins a finals de 2022 i que inclourà campanyes de promoció dirigides a promoure la creació d’itineraris turístic-culturals i iniciatives conjuntes que afavoreixin el flux de visitants i l’augment de les pernoctacions

El president del Grup de Ciutats Patrimoni, que ha estat acompanyat per l’alcalde d’Eivissa, Rafael Ruiz, ha donat les gràcies “a l’alcalde de Madrid per la renovació d’aquest conveni que es ve signant des de 2009 i que suposa la col·laboració en la promoció i difusió de les Ciutats Patrimoni de la Humanitat i de la marca Madrid Destino. Col·laborarem en les diferents presentacions que organitzarem al futur i a més també ens anem a beneficiar d’un turisme emissor, com és el de Madrid, a la resta de Ciutats Patrimoni de la Humanitat”.

El president del Grup ha afegit que “volem traslladar també el nostre suport des del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat a la candidatura de Madrid Paisatge Cultural de la Unesco perquè estam convençuts que pot sumar valor al conjunt de les declaracions de Patrimoni Mundial d’Espanya i per descomptat a Madrid com una de les principals destinacions turístiques d’Europa”.

Per la seva banda, l’alcalde de Madrid ha destacat la importància del conveni “a fi d’unir i compartir esforços per posar en valor tot aquest patrimoni, tota la cultura i la història comuna que ens uneix però, sobretot, per poder potenciar el futur de les nostres ciutats i crear sinèrgies i, des d’aquest punt de vista, realitzarem diverses accions de promoció que permetran sobretot consolidar aquest procés de recuperació de l’turisme, tant nacional com internacional, que és imprescindible recuperar en el menor temps possible”.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt