Ara llegint
Els estudis de Manteniment d’Embarcacions d’Esbarjo arribaran el setembre a Eivissa

Els estudis de Manteniment d’Embarcacions d’Esbarjo arribaran el setembre a Eivissa

Els estudis de Manteniment d'Embarcacions d'Esbarjo arribaran el setembre a Eivissa

La Conselleria d’Educació i Universitats incorporarà a partir del mes de setembre el grau mitjà de Formació Professional de Manteniment d’Embarcacions d’Esbarjo en la modalitat dual intensiva al Centre Integrat de Formació Professional (CIFP) Can Marines de Santa Eulària des Riu, a l’illa d’Eivissa. S’oferiran 15 places d’aquest grau.

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, acompanyat de la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas; del director territorial d’Educació a Eivissa a Formentera, Juan Álvarez; del president de l’Associació d’Indústries i Serveis Nàutics d’Eivissa i Formentera, Ramon van der Hooft, i del director del CIFP Can Marines, Pep Marí Tur, ha presentat avui els nous estudis, que s’impartiran per primera vegada a Eivissa i que donaran resposta a les necessitats i les demandes del sector nàutic de les Pitiüses.

Els alumnes que es matriculin al nou grau mitjà faran les pràctiques en les instal·lacions dels associats de l’Associació d’Indústries i Serveis Nàutics d’Eivissa i Formentera. Els estudis s’impartiran en règim dual intensiu, la qual cosa implica que els alumnes tendran un contracte de treball i una remuneració durant la seva formació.

La incorporació d’aquests estudis respon a les reclamacions de les empreses del sector, que alerten de la manca de mà d’obra qualificada. Els professionals amb aquest perfil estan molt demandants a Eivissa i davant aquesta necessitat, la Conselleria d’Educació i Universitats ha apostat per incorporar aquesta oferta educativa, que té una alta inserció laboral.

Aquests estudis ja s’imparteixen tant a Mallorca com a Menorca i ara també s’incorporen al CIFP Can Marines, on ja s’imparteixen el grau mitjà de Tècnic en Navegació i Pesca de Litoral i el grau superior en Transport Marítim i Pesca d’Altura.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt