Ara llegint
Salut habilita un vehicle medicalitzat a Andratx arran del tancament del túnel de Son Vic

Salut habilita un vehicle medicalitzat a Andratx arran del tancament del túnel de Son Vic

Andratx recupera el programa de Policia Tutor

La Conselleria de Salut i Consum ha tornat a habilitat des d’avui matí un vehicle medicalitzat, amb capacitat per atendre urgències vitals, en el centre de salut d’Andratx arran del tancament del túnel de Son Vic. El dispositiu estarà actiu de les 08.00 a les 20.00 h i està integrat per tres professionals sanitaris: un metge, una infermera i un tècnic d’emergències sanitàries. Així ho ha aprovat la Gerència del SAMU-061 per garantir l’atenció immediata en cas d’urgències amb compromís vital per a les 11.000 persones censades en aquest municipi de la serra de Tramuntana.

Així mateix, la Conselleria de Salut i Consum recorda que, paral·lelament, en el mateix centre de salut ja hi ha una ambulància de suport vital bàsic les 24 hores del dia, de manera permanent, que seguirà donant servei a la zona.

La situació es monitorarà cada setmana per ajustar els dispositius a la demanda del municipi, segons les estadístiques d’actuacions que maneja el SAMU 061.

La batlessa d’Andratx, Estefanía Gonzalvo, havia sol·licitat a la conselleria de Salut i Consum que, com ho va fer al mes d’octubre, destini un Vehicle d’Intervenció Ràpida a Andratx mentre duri el tancament dels túnels de Son Vic i Sa Coma després que avui s’hagin reiniciat les obres.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt